Weboldal készítés
Hasznos
Ők már kedvelnek minket

Elérhetőségeink
Postacím
H-1031 Budapest, Vitorla utca 11.

Net
info@startadmin.com
www.startadmin.hu

Biztonsági partnerünk:
Webáruházkészítés


Valid XHTML 1.0 Transitional

StartAdmin - Weboldal készítés
2023. november 30., Csütörtök - András, Andor      

Weboldal készítés

A programról

Történelem

2003-ban készítettük el az első olyan programcsomagot, amellyel egy adott webhely tartalmát lehetett alapszinten változtatni. Ezt még nem nevezhetjük igazi CMS-nek (Content Management System - Tartalomkezelő rendszer), mert nem egy átfogó rendszerként üzemelt, csupán az adott weboldal napi frissítési munkáit könnyítette meg.
 
Az egyre szaporodó újabb weboldalak igényeinek megfelelően minden alkalommal  fejlesztettük, alakítottuk a programot, amely sok tekintetben hasznos volt, ám ez a módszer elérkezett a végső határaihoz. Ugyanabból a funkcióból minden weblapon más-más verzió futott. Ez jelentősen megnehezítette a hibák kijavítását, az újabb oldalak fejlesztését.
 

AASYS

2007 januárjában leültünk és átgondoltuk addigi koncepciónkat. Megszületett a kimondhatatlan nevű AASYS. Az AASYS már "igazi CMS" rendszer lett. Keretbe foglalta a megszerzett tapasztalatokat, egységesítette az adminisztrációhoz szükséges legalapvetőbb feladatokat.
 
Minden igényt kielégített, egy darabig. Sokmindent megoldottunk vele, ám a problémák egy része megmaradt.
 

Webáruház készítés

 
 
 
2008 január havában ismét megálltunk, értékeltük az AASYS akkor már valamivel több mint egy éves működéséből nyert tapasztalatokat. Megkerestük a pozitívumokat és szembenéztünk a gyengeségekkel. A fejlesztési hatékonyság ugyan sokkal jobb volt, mint a kezdetekkor, ám még mindig nem volt számunkra kielégítő az eredmény. Rengeteg ötlet összegyűlt egy igén kényelmes kezelőfelület kialakításához, ám ehhez a meglévő rendszert alapjaiban kellett megváltoztatnunk.
 
Terveztünk, rajzoltunk, írtunk és számoltunk... Közel fél éves előkészítő munkát követően néhány hónap alatt elkészült új egységbe foglalt rendszerünk; 2008 augusztusában megszületett a StartAdmin.
 

A StartAdmin minden nap egy kicsit más

Folyamatosan fejlesztjük a programot, amely minden felhasználónknál azonnali előrelépést jelent. A StartAdminban már nincsenek verziókövetési problémák. Tökéletesen azonos adminisztrációs rendszert és megjelenítő motort lát minden felhasználó. Sikerült olyan megoldást kidolgoznunk, amivel az egységes működtető mechanizmusok alkalmazása mellett megtarthattuk a weboldalak egyedi kialakításának lehetőségét.
 
Más rendszereknél mindenről az ügyfélnek kell gondoskodnia, úgy mint: domain név, tárhely, CMS motor, programozó...stb. A StartAdmin egyik erőssége abban rejlik, hogy egy kézben tartott állandó műszaki felügyelet alatt folyik minden technikai munka, így a felhasználónak valóban nem kell értenie az internet működtetésének részleteit, mégis működő weboldala lehet..