Weboldal készítés
Hasznos
Ők már kedvelnek minket

Elérhetőségeink
Postacím
H-1031 Budapest, Vitorla utca 11.

Net
info@startadmin.com
www.startadmin.hu

Biztonsági partnerünk:
Webáruházkészítés


Valid XHTML 1.0 Transitional

StartAdmin - Weboldal készítés
2023. október 03., Kedd - Helga      
<< vissza

Vásárlói élmény


A vásárlói élmény az, amikor az oldalt látogató nézelődő pozitív, bizalommal teli kapcsolatba kerül a böngészett webáruházzal.

Webáruház Tudta Ön, hogy felmérések szerint sokkal szívesebben vásárolnak az emberek olyan internetes áruházban ahol nem csak az árak jók, de
- kellemes a környezet (esztétikus a külső),
- könnyen, egyszerűen, áttekinthetően lehet böngészni,
- ahol minden pillanatban tudja a vásárló mi fog történni amikor megnyom egy gombot.

Ha az Ön webáruháza nem ilyen, vásárlások tömegétől eshet el!

Keresőoptimalizálás, más néven SEO


Keresőoptimalizálás StartAdminnalFontos kritériuma egy webáruháznak annak fellelhetősége. Mit jelent ez?

Hiába van jó weboldala, kiváló termékei webáruházában ha senki nem tud róla. A keresőoptimalizálás sok tényezős feladat. Igen feladat, mert soha nem dőlhetünk hátra. Folyamatos tanulás. Olyan ez, mint a kertészet. A kertet mindig gondozni kell, ha szeretnénk eredményt elérni.

A sok tényező közül egyik szempont a weboldal forráskódja, amelyre Önnek sok hatása nincs. Ez a mi reszortunk és Örömmel tudathatjuk, hogy sokéves tapasztalataink alapján a StartAdminban készült weboldalak jól vizsgáztak. Szakszóval úgy is mondhatjuk, hogy kiváló konverziója lesz annak a webáruháznak amelyet nálunk nyit.

Webáruház karbantartása


Vásárlók a webáruházban Sok webáruház van a piacon, talál a mienknél olcsóbb, de leginkább drágább megoldást is. Nem tagadjuk, van olyan áruház is amely több funkcióval bír, mint a mienk. Ám sok esetben a fölösleges funkciók megnehezítik a napi munkát. Körülményes átláthatatlan kezelőfelületet eredményez.

Jelszavunk a tisztaság, egyszerűség! Hisszük, hogy a bonyolult mindent tudó webáruházak csak nehezítik az életet, a kevés funkció pedig lehetetlenné teszi a működést.

A StartAdmin igyekszik a sok és az elég közötti egészséges egyensúly megtartására. Mindig nyitott füllel járunk és igyekszünk meghallani Ügyfeleink szavát fejlesztési tervünk összeállításakor.

Webáruház vásárlói szemmel


Elképesztően fontos a könnyű kezelhetőség. Hatalmas a verseny minden létező témában, mindenki eladni szeretne. Ha a vásárló problémába ütközik egy webáruházban hamar feladja, hisz talál másik száz hasonló ajánlatot. A rossz tapasztalatot ráadásul egy életre megjegyzi, soha nem tér vissza.

A StartAdmin webáruháza letisztult, funkcionális designja gyors és egyszerű navigációjával, egyértelműségével a vásárlót tartja szem előtt. Szerencsére a letisztult felület nem egyenlő a szegényes megjelenéssel. Sőt!
Önnek már az alapcsomagban is lehetősége van Webáruháza egyedivé tételére.

Megkönnyítjük webáruháza elkészítésétGrafikusaink díjtalanul elkészítik az Ön fejlécképet, valamit a háttér beállításában is segítséget nyújtunk.

A webáruház külseje az első impresszió, amely a vásárlók későbbi hűsége szempontjából alapvető. Mottónk szerint a sablon nem lehet sablonos, így megengedhetetlen ha Ön nem tudja a lehető legjobban egyedivé, felejthetetlenné tenni webáruházát.
A StartAdmin mindent megtesz az Ön weboldalának profi külsejéért, így ezzel már nem lesz teendője :-)

StartAdmin Webáruház


Webáruház csomagjaink Látta már kész weboldalainkat? Itt megtekintheti Weboldal és Webáruház referenciánkat is.

Kétféle alapcsomagot kínálunk:

- Webáruház, melyne havi díja: nettó 3.000 Forint + ÁFA
- Weboldal, melynek havi díja 1.600 Forint + ÁFA

A legfontosabb mielőtt döntene, hogy tekintse meg miket tartalmaz Webáruház csomagunk, illetve Weboldal csomagunk.

Ha döntött, irány a megrendeléshez >>

Kapcsolódó cikkek

- Sablon? Szabja személyre honlapját!
- Új webáruház téma
- Egy termék több kategória
- A méret a lényeg?
- Új téma a webáruházakhoz